Styrelsen 18/19

Amanda Lavén, Kassör
Jag har hundarna Vinga och Rebell. Vinga är en vit herdehund på 4 år och Rebell är en Bedlingtonterrier på 11 år. Vi tränar mest lydnad och sök. Vi har även startat Startklass i Lydnad.

Rebell är min allra första hund och med honom har jag testat på flera olika hundsporter,  men för honom är spår och trickträning nog favoriterna! Jag är 25 år och jobbar på en Djurklinik i Bålsta.

Erica Nielsén, Ledamot
Mer info kommer snart :) 

Johanna Krange, Suppleant
Johanna heter jag och är relativt ny i hundvärlden. Jag har alltid haft en kärlek till djur och som liten var jag väldigt engagerad i min mormors hundar. Det var dock inte förrän 2015 som jag skaffade min alldeles egna Valter, en busig och väldigt glad Golden Retriever.

Tack vare Valter har jag insett vilken värld av möjligheter det finns inom hundträning. Valter och jag tränar främst lydnad, lite sök och en del apportering, men bådas favoritsyssla är att fika i skogen. På dagarna studerar jag vid Uppsala Universitet för att ta ekonomikandidatexamen.

Malin Nyberg, Sekreterare
Jag har en Australian Kelpie som heter Acca (Axa) och är 6 år. Acca är en avelstik som jag har på foder sedan årskiftet 2016/2017. Vi tränar bland annat lydnad och sök. Vi har tävlat Startklass i Lydnad och fått uppflyttning.

Jag är uppväxt med golden retriever och schäfer. Min första egna hund fick jag när jag fyllde 12 år, ett yrväder till schäfer som till slut blev en riktig läromästare.
Jag är 25 år och jobbar som yrkesmilitär på Livgardet i Kungsängen.

Sara Karlsson, Ledamot
Jag har tikarna Nikkies och Vega.
Nikkies är en 4 årig dobermann som jag tränar lydnad, barmarksdrag och agility med. Vi har tävlat lydnadsklass 1.
Vega är en 2 årig schäfer som jag tränar lydnad, barmarksdrag,  IPO spår, IPO lydnad med. Vi har tävlat startklass med uppflyttningsresultat.

Jag är uppväxt med hundar i familjen och min första egna hund var en Jack Russel.  Jag är 26 år och jobbar som drifttekniker på Uppsala Vatten.  

Erika Johansson, Ledamot
Erika heter jag och är 21 år, jag har hundarna Era och Dizco.  Era är en Australian Kelpie tik född augusti 2015. Vi har tävlat rallylydnad där vi har tagit championat, just nu är det tävlingslydnad som är vårt fokus. Vi har även börjat grunda inför bruksspår. Det blir även några agilitytävlingar då och då. Dizco är en rottweiler tik född maj 2013. Vi har tävlat rallylydnad och har tagit championat. Just nu ligger vårt fokus på lydnad och spår.