Styrelsen 19/20

Amanda Lavén
Ordförande
Jag har hundarna Vinga och Rebell. Vinga är en vit herdehund på 4 år och Rebell är en Bedlingtonterrier på 11 år. Vi tränar mest lydnad och sök. Vi har även startat Startklass i Lydnad. Rebell är min allra första hund och med honom har jag testat på flera olika hundsporter,  men för honom är spår och trickträning nog favoriterna! Jag är 25 år och jobbar på en Djurklinik i Bålsta.

Linda Lindholm
Kassör
Jag är 28 år och arbetar som högstadielärare. Jag har fyra hundar, två vita herdehundar, en siberian husky och en huskymix. Jag och hundarna tränar och tävlar främst i drag och tävlingslydnad. Vi tycker dock att det mesta inom hundsport är kul och tränar även en del nose work, sök och spår.  Jag är uppvuxen med två Karelska Björnhundar och har haft hund i nästan hela mitt liv. 

Malin Nyberg
Sekreterare
Jag har en Australian Kelpie som heter Acca (Axa) och är 6 år. Acca är en avelstik som jag har på foder sedan årskiftet 2016/2017. Vi tränar bland annat lydnad och sök. Vi har tävlat Startklass i lydnad och fått uppflyttning. Jag är uppväxt med golden retriever och schäfer. Min första egna hund fick jag när jag fyllde 12 år, ett yrväder till schäfer som till slut blev en riktig läromästare.
Jag är 25 år och jobbar som yrkesmilitär på Livgardet i Kungsängen.

Sara Karlsson
Ledamot
Jag är 26 år och jobbar som drifttekniker på Uppsala Vatten.
Jag har två hundar, Nikkies och Nala. Nikkies är en 4 årig dobermann som jag främst tränar lydnad och barmarksdrag med. Vi tävlar lydnadsklass 1. White Ice Wolfs Alison Hell "Nala" är en Malinois tikvalp som jag hämtade 28/7-18. Vi kommer köra IPO, barmarksdrag och testa på brukset. Med min tidigare schäfer Swekrafts Malva, numera en ängel, tränade jag IPO och barmarksdrag.

Erica Nielsén
Suppleant
 

Tindra Lindholm
Suppleant