Styrelsen 18/19

Linda Lindholm, Ordförande
Jag är 28 år och arbetar som högstadielärare. Jag har fyra stycken hundar, två vita herdehundar, en siberian husky och en huskymix. Jag och hundarna tränar och tävlar främst i drag och tävlingslydnad. Vi tycker dock att det mesta inom hundsport är kul och tränar även en del nose work, sök och spår. 

Jag är uppvuxen med två Karelska Björnhundar och har haft hund i nästan hela mitt liv. 

Malin Nyberg, Sekreterare
Jag har en Australian Kelpie som heter Acca (Axa) och är 6 år. Acca är en avelstik som jag har på foder sedan årskiftet 2016/2017. Vi tränar bland annat lydnad och sök. Vi har tävlat Startklass i Lydnad och fått uppflyttning.

Jag är uppväxt med golden retriever och schäfer. Min första egna hund fick jag när jag fyllde 12 år, ett yrväder till schäfer som till slut blev en riktig läromästare.
Jag är 25 år och jobbar som yrkesmilitär på Livgardet i Kungsängen.

Amanda Lavén, Kassör
Jag har hundarna Vinga och Rebell. Vinga är en vit herdehund på 4 år och Rebell är en Bedlingtonterrier på 11 år. Vi tränar mest lydnad och sök. Vi har även startat Startklass i Lydnad.

Rebell är min allra första hund och med honom har jag testat på flera olika hundsporter,  men för honom är spår och trickträning nog favoriterna! Jag är 25 år och jobbar på en Djurklinik i Bålsta.

Sara Karlsson, Ledamot
Jag är 26 år och jobbar som drifttekniker på Uppsala Vatten.
Jag har två hundar, Nikkies och Nala. Nikkies är en 4 årig dobermann som jag främst tränar lydnad och barmarksdrag med. Vi tävlar lydnadsklass 1. White Ice Wolfs Alison Hell "Nala" är en Malinois tikvalp som jag hämtade 28/7-18. Vi kommer köra IPO, barmarksdrag och testa på brukset.

Med min tidigare schäfer Swekrafts Malva, numera en ängel, tränade jag IPO och barmarksdrag.

Erika Johansson, Ledamot
Erika heter jag och är 21 år, jag har hundarna Era och Dizco.  Era är en Australian Kelpie tik född augusti 2015. Vi har tävlat rallylydnad där vi har tagit championat, just nu är det tävlingslydnad som är vårt fokus. Vi har även börjat grunda inför bruksspår. Det blir även några agilitytävlingar då och då. Dizco är en rottweiler tik född maj 2013. Vi har tävlat rallylydnad och har tagit championat. Just nu ligger vårt fokus på lydnad och spår.

Erica Nielsén, Ledamot
 

Johanna Krange, Suppleant
Johanna heter jag och är relativt ny i hundvärlden. Jag har alltid haft en kärlek till djur och som liten var jag väldigt engagerad i min mormors hundar. Det var dock inte förrän 2015 som jag skaffade min alldeles egna Valter, en busig och väldigt glad Golden Retriever.

Tack vare Valter har jag insett vilken värld av möjligheter det finns inom hundträning. Valter och jag tränar främst lydnad, lite sök och en del apportering, men bådas favoritsyssla är att fika i skogen. På dagarna studerar jag vid Uppsala Universitet för att ta ekonomikandidatexamen.