Bli medlem i Enköpings Hundungdom

Vi vänder oss framför allt till dig som är mellan 6 och 25 år. Vi arbetar för att ge unga hundintresserade möjlighet att gå kurser, att få tävla med sin hund, att träffa andra i samma ålder och att få ha kul tillsammans med sin hund. I vår organisation är det vi ungdomar som bestämmer över vad vi ska göra. 

Ungdomsmedlemskap
Medlemsavgiften är 300 kr. Medlemskap är rullande, du är alltså medlem ett år från det att du betalat in avgiften. Ditt medlemskort skickas hem till dig inom ca en månad efter det att vi fått betalningen. Du väljer själv vilka två klubbar du vill vara medlem i, en hundungdomsklubb och en ras-, special-, eller verksamhetsklubb.
Är du under 18 år får du även automatiskt medlemskap i den länsklubb där du bor! 
Som medlem får du även två tidningar hem i brevlådan, Hundsport och Brukshunden. Hundsport ges ut 10 ggr/år och Brukshunden 6 ggr/år. 

Syskonmedlemskap
Medlemsavgiften för syskonmedlemskap är 150 kr. Syskonet skall vara mellan 6 och 25 år och bo på samma adress som ungdomsmedlemmen. Syskonmedlemskapet innebär att man får alla medlemsförmåner utom medlemstidningen. Syskonmedlemskapet gäller fram till och med det år du fyller 25 år.

Är du över 25 år? 
Självklart får även du som är äldre än 25 år bli medlem i Enköpings Hundungdom, för att teckna ett sådant medlemsskap klickar du här. 

För att teckna medlemskap använder du medlemsguiden hos SKK, den hittar du HÄR